Careers Ramex

producer and supplier of bulk chemicals to the industrial and agriculture sector

Wij zijn op zoek naar de juiste personen voor de functie Technisch Adviseur buitendienst met een opleiding vanaf middelbaar niveau.

Deze Technisch Adviseur zal na een inwerkperiode en gebleken kundigheid in eigen verkoop de bestaande buitendienst gaan uitbreiden volgens het Ramex concept in een eigen beschermt rayon binnen de Benelux of Duitsland.. 

De personen die wij zoeken moeten over goede communicatieve vaardigheden beschikken. Mensen kennis zal zeker helpen en tot goede resultaten leiden. Enige kennis van de moderne talen is van voordeel.
Tevens strekt tot voordeel indien hij of zij bekend is met de moderne onderhouds methodieken binnen elke industrie en branche waarbij voor meer informatie naar de inhoud van deze website wordt verwezen.

Bij gebleken geschiktheid en naar gelang de behaalde resultaten zal deze persoon kunnen doorgroeien naar een hogere functie waarbij doorgroei tot aan directie niveau reeel tot de mogelijkheden behoort.

Wij bieden aan de juiste persoon een goed beginsalaris aangevuld met een resultaat gerichte bonus, de gebruikelijke kosten vergoedingen en een auto van de zaak.

Pas je in dit profiel en ben je een no-nonsens doorzetter en heb je géén van 8 tot 5 mentaliteit, reageer dan door schriftelijk te solliciteren naar deze functie gericht aan de directie van Ramex CTP, Lidwinahof 15, 5801 JW Venray. Of bel met Fer Ramakers 06-51050486.