Diensten

producent en leverancier van hoogkwalitatieve chemisch technische producten

De mensen van Ramex CTP werkzaam in de buitendienst zijn intern bijzonder goed opgeleid en gespecialiseerd in het oplossen van welk probleem ook binnen het maintenance gebied van Uw bedrijf. Zij zijn dagelijks bezig om samen met U dat stukje uniek werk op maat af te leveren waarmee U als klant Uw voordeel kunt doen. Doelgericht werken zij met U toe naar het betere rendement in Uw werkwijze en het gebruik van producten en daardoor het besparen van veel kosten voor U.

Wij hebben specialisten voor elke branche.

De mensen die voor Ramex CTP werken zijn er op getraind om Uw specifieke probleem, bij U, aan te pakken. Er wordt dus nooit misgegrepen.

Bestelde producten worden meestal binnen 2 werkdagen bij U afgeleverd. Het komt echter ook regelmatig voor dat dezelfde dag nog moet worden geleverd voor een haast geval. Ook dat is mogelijk.

Men heeft niet alleen de beschikking over een groot pakket aan zeer hoogwaardige producten, enig in hun soort en welke in de loop der jaren zijn ontstaan door onderzoek in de field en binnen ons bedrijf, maar ook kan men terugvallen op onze unieke kennisdatabase en van de ervaring van onze afdeling R & D welke enorme parate kennis eveneens is ontstaan door genoemde intensieve werkwijze in de buitendienst maar tevens ook bij onze binnendienst organisatie.

Kortom, " hebben we niet " of " kunnen wij niet " bestaat bij Ramex eenvoudig weg niet.

Er wordt altijd gezocht naar een oplossing en desnoods wordt er een product speciaal voor U gemaakt. Zo is ons producten pakket in de loop der jaren ook ontstaan en het groeit nog steeds met vaak spectaculaire toepassingen.

Onze mensen in de buitendienst zijn zeer gedreven en staan altijd voor U klaar en vinden het niet erg als U hen s'avonds of in het weekend nog even belt met een voor U brandende vraag. Zij zorgen tevens met raad en daad voor begeleiding van Uw personeel indien er nieuwe zaken moeten worden aangeleerd of nieuwe toepassingen moeten worden uitgelegd zodat voor U het beloofde rendement ook optimaal zal worden behaald.

Klanttevredenheid staat bij Ramex op de eerste plaats.

Wij staan ook meer dan open voor kritiek als deze er al mag zijn. Wij kunnen daar alleen maar van leren en weten hoe wij ons beleid kunnen aanpassen om het nóg beter te doen.

Indien U nog geen klant bent, test ons dan zelf!

Neem contact met ons op en/of maak een afspraak. Het verplicht tot niets het is geheel vrijblijvend en het kost U in eerste instantie niets.